Javna konsultacija
Strategija Vlade
online casino bonus ohne einzahlung
merkur spiele kostenlos
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë
(Shqip) MAPL
(Shqip) Rina Kika-Termokiss Ndriçim Çekaj-SHIP Qëndrim Hoxha-CEDF Arbenita Topalli-INPO Fatlum Kryeziu-EC Vetë Besime Maliqi - NOPM Vetim Krasniqi-EC ma ndryshe Arjeta Maka-Gruaja Hyjnore
(Shqip) Takime dhe konsultime me shkrim
Test objektiva
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë
(Shqip) Aferdita Sylaj Shehu - Koordinatore e grupit
Test 2
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë