Konsultimi Publik
Strategjia Qeveritare
online casino bonus ohne einzahlung
merkur spiele kostenlos
Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë
MAPL
Rina Kika-Termokiss Ndriçim Çekaj-SHIP Qëndrim Hoxha-CEDF Arbenita Topalli-INPO Fatlum Kryeziu-EC Vetë Besime Maliqi - NOPM Vetim Krasniqi-EC ma ndryshe Arjeta Maka-Gruaja Hyjnore
Takime dhe konsultime me shkrim
Ministria e Financave
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë
Aferdita Sylaj Shehu - Koordinatore e grupit
Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Projektligji
Ministria përgjegjëse
Anëtarët e Grupit punues
Takimet e Grupit Punues
Forma e konsultimit
Komentet e Grupit Punues
Raporti i monitorimit
Komente shtesë